Vacansoleil wint opnieuw beide Zoover Awards

Eindhoven, vrijdag 20 april 2012. Vacansoleil wint opnieuw beide Zoover awards in de categorie campingvakanties. De marktleider in luxe kampeervakanties wint daarmee zowel de titel 'Beste Aanbieder Campingvakanties' als 'Populairste Aanbieder Campingvakanties'. Vacansoleil wint deze award voor de tweede keer sinds de oprichting van de verkiezing in 2009. De awards zijn uitgereikt tijdens het 'winners only' evenement op donderdag 19 april.

Vacansoleil wint met het gemiddelde cijfer 8,4 de award voor 'Beste Aanbieder Campingvakanties' van de reisbeoordelingswebsite Zoover.nl. Naast de beste aanbieder is Vacansoleil ook de populairste aanbieder. Dit blijkt uit het feit dat Vacansoleil een absolute meerderheid van de stemmen (53%) heeft ontvangen. Zij wint daarmee de strijd van de 16 genomineerde concurrenten.

Via een speciale Zoover Awards website konden consumenten punten toekennen aan criteria als het boekingsproces, gebruiksvriendelijkheid website, het reisaanbod en service. Vacansoleil scoorde gemiddeld het hoogste cijfer, waardoor zij als winnaar van 'Beste Aanbieder Campingvakanties' uit de bus is gekomen. In de categorie Campingvakanties zijn de meeste stemmen uitgebracht op Vacansoleil; hierdoor mag zij zich ook de 'Populairste Aanbieder Campingvakanties' noemen. De Zoover awards worden door de reisbranche gezien als zeer belangrijke prijzen omdat het publieksprijzen zijn.

Naast deze publieksprijs is Vacansoleil dit jaar ook door de reisbranche uitroepen tot beste reisorganisatie voor campingvakanties. De reisbranche reikt jaarlijks 'Veren' uit voor de beste reisorganisaties. Medewerkers van ANVR reisbureaus bepalen wie de winnaars worden van deze 'Veren'. Directeur Bart van der Linden geeft aan: “Het is geweldig dat wij zowel door de vakmensen uit onze branche als door de gasten als beste worden beoordeeld”.

De beoordelingswebsite Zoover is de laatste jaren uitgegroeid tot een medium waar veel vakantiegangers gebruik van maken. Sinds 2009 reikt Zoover aan reisorganisaties en accommodaties awards uit.