Gespot in de branche

De kampeerbranche is altijd in beweging. En wij houden je op de hoogte! Belangrijk nieuws, overnames of open dagen bij leveranciers? Een nieuwe showroom, leuke acties of een verhuizing waar je van op de hoogte moet zijn? Je leest het als eerste in Campinglife magazine.

Fotowedstrijd Karsten Tenten
Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat het unieke oppompsysteem van de Karsten Tent is uitgevonden en daarom organiseert Karsten Tenten een fotowedstrijd. Kampeerde jij dertig jaar geleden ook al met een Karsten Tent? Of ben je de trotse eigenaar van een nieuw exemplaar? Kijk op karstententen.nl hoe je met jouw leukste kampeerfoto kans maakt op een nieuwe Karsten Tent.

Maak kennis met Bürstner Club Nederland
Ben je in het bezit van een Bürstner caravan of camper en op zoek naar een gezellige club om het kampeerplezier mee te delen? Dan nodigt de Bürstner Club Nederland je graag uit voor een proefweekend. Op deze manier kun je op een vrijblijvende manier de sfeer proeven van de club. Op de website kun je zien waar en wanneer de weekenden gepland zijn dit jaar. Je betaalt dit weekend alleen de kosten van de camping en de activiteiten waaraan je wenst deel te nemen. Bij de club is iedereen welkom, met of zonder kinderen. Kijk op burstnerclub.nl voor alle informatie of om je aan te melden.

Van der Horn opent Kampeer- en woonwinkel
Afgelopen april openden Akkelies en Jenno van der Horn, van het voormalige Tentenatelier Van der Horn, de deuren van hun nieuwe kampeer- en woonwinkel “Seasons Burgum”. De nieuwe winkelruimte telt twee verdiepingen, waarbij de eerste verdieping is ingericht voor alles wat met kamperen te maken heeft; van campingstoelen en windschermen tot elektronische artikelen en caravanaccessoires. Inmiddels is Van der Horn ook importeur geworden van Herzog voortenten en luifels.

ZiZo Campertechniek onder 1 dak met CamperVille
ZiZo was al meer dan drie jaar gevestigd aan de Averijn in Dordrecht, maar is uit haar jasje gegroeid en heeft zich nu samen met CamperVille, specialist in gebruikte campers, in een nieuw bedrijfspand van 1400 m2 in Dordrecht gevestigd. ZiZo Campertechniek mag dan een ander adres hebben, de klantvriendelijkheid, kennis en kunde zijn niet veranderd. Hiermee blijft ZiZo hèt adres voor levering en montage, voor caravan en camper accessoires, van o.a. levelsystemen, airco, tv-satellietsystemen, veersystemen en zonnepanelen. CamperVille richt zich geheel op jonge gebruikte campers. Daarom vind je in de showroom alleen representatieve jonge modellen van alle bekende merken, die goed onderhouden zijn en weinig kilometers op de teller hebben. Bij CamperVille kun je daarnaast terecht voor accessoires, onderhoud, APK keuring, vochtmeting, etc. Met beide bedrijven onder één dak wordt dan ook een mooi totaalpakket geboden. Het nieuwe adres is Kamerlingh Onnesweg 31, 3316 GK Dordrecht. ZiZo Campertechniek kun je telefonisch bereiken op 078-617 4700 of kijk op: zizocampertechniek.nl

Gerelateerde artikelen

Beschermd in de zon
Moeders en kinderlogica
Gespot in de branche
Warme aardappelsalade met spek
De nieuwste trend heet fietsarrangement
Gespot in de branche
Gebakken zwaardvismoten
Over Wijn
Pure beleving
Terugblikken met Sander & Jessica
Campingplezier is van alle tijden
Nederland Fietsland!
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Over Wijn
Over Wijn
Over wijn
Waar gaan we naartoe in 2011?
Paella met gerookte vis
Griekse lamsspiesen