Gespot in de branche

De kampeerbranche is altijd in beweging. En wij houden je op de hoogte! Belangrijk nieuws, overnames of open dagen bij leveranciers? Een nieuwe showroom, leuke acties of een verhuizing waar je van op de hoogte moet zijn? Je leest het als eerste in Campinglife magazine.


Kampeer Totaal in Venray èn Hardenberg
Tijdens de winterperiode is het heerlijk om vakantieplannen te maken voor het komende vakantieseizoen. Oriënteren op een nieuwe of jong gebruikte (sta)caravan, camper, vouwwagen of tent, campings selecteren en de benodigde accessoires aanschaffen: dit alles maakt de voorpret compleet! Kampeer Totaal is dé beurs om de vakantieplannen concreet te maken. Diverse bedrijven halen alles uit de kast om de bezoekers het ultieme vakantiegevoel te bezorgen!

Kamperen is populair, zowel back-to-basic als met nét dat beetje luxe wat we thuis ook gewend zijn. Er wordt tijdens Kampeer Totaal een campingstraat gerealiseerd met campings uit binnen- en buitenland. Je kunt je in deze straat laten informeren over de diverse mogelijkheden die de campings te bieden hebben en welke toeristische plekjes niet gemist mogen worden tijdens de vakantie!

Dit jaar vindt Kampeer Totaal plaats op twee locaties. Op 11, 12 & 13 februari 2011 vindt Kampeer Totaal plaats in het zuiden van het land, namelijk in Evenementenhal Venray! Het weekend erna vindt op 18, 19 & 20 februari 2011 Kampeer Totaal plaats in Evenementenhal Hardenberg! Exposanten en bezoekers kunnen op beide locaties een speelse opzet verwachten qua standindeling en er is van alles te zien, te doen en te beleven voor jong en oud! Kortom: Kampeerliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Kampeer Totaal! Volwassenen betalen slechts € 6,- p.p. en 65+ en kinderen van 6 t/m 11 jaar betalen maar € 3,- p.p. Voor exacte openingstijden en locaties ga je naar evenementenhal.nl.

CamperExpo in Houten
Camperaars hebben er een nieuwe reisbestemming bij: de grootste camper voorjaarsbeurs CamperExpo in Houten staat in het teken van de nieuwe frisse lente en wordt gehouden van 25 t/m 27 maart. De exposanten op de beurs bieden direct leverbare campers tegen interessante voorjaarsprijzen. Ook kun je je hart ophalen bij stands met informatie over het bouwen van een camper, handige accessoires en camperclubs. Natuurlijk is ook Campinglife magazine bij dit evenement aanwezig, dat van vrijdag t/m zondag geopend is van 10:00 uur tot 18:00 uur. Er zijn mogelijkheden om met je eigen camper te overnachten op het terrein van de CamperExpo. Kom je met de auto dan is parkeren gratis. De toegang is slechts € 5,-. Meer informatie vind je op camperexpo.nl.

Aart Kok neemt Combi-Camp over
Aart Kok Adventure heeft recentelijk Combi-Camp overgenomen. Het merk, de rechten, de financiering van de productie, de verkoop en marketing van Combi-Camp wereldwijd, alsmede de productie van de tenten, komen daarmee in handen van Aart Kok Adventure. Die gaat zich actief bezig houden met de ontwikkeling van nieuwe Combi-Camp producten, zodat dit roemruchte Deense merk over enkele jaren, zonder daarbij haar roots te verliezen, weer marktleider op de Deense markt kan worden.

Pauw Recreatie weer volop in bedrijf
Na de brand in juni 2010 was het even stil rondom Pauw Recreatie in Heerhugowaard. Inmiddels is het bedrijf weer volop in bedrijf en heeft het een geschikte tijdelijke locatie gevonden aan de Nijverheidsstraat 13 in Heerhugowaard, op slechts 500 meter van de oude locatie. De service-afdeling is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 12A. Pauw is dealer voor de caravanmerken Fendt, Eriba en Kabe. Meer informatie vind je op pauwrecreatie.nl.

Westfalia gered door overname Rapido
Camperproducent Westfalia, die eerder dit failliet ging, wordt overgenomen door de Rapido Groep. Voor Rapido is het assortiment van Westfalia, een specialist op het gebied van buscampers, een welkome aanvulling op het eigen aanbod.  

Erica Recreatiedagen
Op het bedrijvenpark Zeist-West (Aalscholverlaan 5) organiseert Erica Recreatie  in het weekend van 18 t/m 20 maart weer de Erica Kampeer Informatiedagen. Van 10:00 – 17:00 uur is Erica Recreatie Zeist tijdens deze dagen omgetoverd tot het kampeerparadijs van Nederland en vind j eer het allerlaatste nieuws op het gebied van kamperen, van tent tot camper. De Kampeer Informatiedagen zijn ideaal om weer helemaal in de kampeersfeer te komen en er zijn aantrekkelijke aanbiedingen. Uiteraard is Campinglife magazine ook aanwezig tijdens dit event dat je niet mag missen. Meer informatie is te vinden op erica-recreatie.nl.

Gerelateerde artikelen

Beschermd in de zon
Moeders en kinderlogica
Gespot in de branche
Warme aardappelsalade met spek
De nieuwste trend heet fietsarrangement
Gespot in de branche
Gebakken zwaardvismoten
Over Wijn
Pure beleving
Terugblikken met Sander & Jessica
Campingplezier is van alle tijden
Gespot in de branche
Nederland Fietsland!
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Over Wijn
Over Wijn
Over wijn
Waar gaan we naartoe in 2011?
Paella met gerookte vis
Griekse lamsspiesen