Gespot in de branche

De kampeerbranche is altijd in beweging. En wij houden je op de hoogte! Belangrijk nieuws of open dagen bij leveranciers? Een nieuwe showroom, leuke acties of een verhuizing waar je van op de hoogte moet zijn? Je leest het als eerste in Campinglife magazine.

Linders dealer van Carthago campers
Linders Kampeerauto’s in Bakel is dealer van Carthago campers geworden. Naast de modellen van Carthago is Linders al dealer van Hobby, Knaus en Weinsberg. Met de komst van Carthago verwachten ze zich meer op de integraalmarkt te kunnen richten. Sinds eind oktober zijn de eerste modellen van Carthago in de showroom te vinden. Meer informatie is te vinden op linderskampeerautos.nl.

Camper Totaal dealer LMC campers
Reeds vijf jaar is Camper Totaal in IJsselstein dealer van TEC campers. Sinds kort mag het bedrijf zich ook dealer van LMC campers noemen. Beide merken, uit dezelfde fabriek, krijgen ieder een eigen uitstraling. TEC richt zich op actieve en sportieve camperaars, LMC gaat meer voor luxe en comfort. Om deze reden heeft Camper Totaal beide merken in het programma. Meer informatie vind je op: campertotaal.nl.

Naast de merken Wilk, Tab en Sprite is Caravancentrum Makkum ook dealer geworden van Weinsberg caravans. Weinsberg caravans onderscheiden zich door de lagere gewichten, complete standaarduitrusting en de aantrekkelijke prijzen en is hiermee een goede aanvulling op het aanbod van het bedrijf. Voor meer informatie ga je naar: caravancentrum-makkum.nl.

Gerelateerde artikelen

Beschermd in de zon
Moeders en kinderlogica
Gespot in de branche
Warme aardappelsalade met spek
De nieuwste trend heet fietsarrangement
Gespot in de branche
Gebakken zwaardvismoten
Over Wijn
Pure beleving
Terugblikken met Sander & Jessica
Campingplezier is van alle tijden
Gespot in de branche
Nederland Fietsland!
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Over Wijn
Over Wijn
Over wijn
Waar gaan we naartoe in 2011?
Paella met gerookte vis
Griekse lamsspiesen