Gespot in de branche

De kampeerbranche is altijd in beweging. En wij houden je op de hoogte! Belangrijk nieuws, overnames of open dagen bij leveranciers? Een nieuwe showroom, leuke acties of een verhuizing waar je van op de hoogte moet zijn? Je leest het als eerste in Campinglife magazine.Caravana 19 t/m 24 januari
Kamperend Nederland laat zich van 19 t/m 24 januari weer inspireren en informeren tijdens de 52e editie van de Caravana. De kampeerbranche wordt hier van alle kanten goed belicht. Nu het kampeerseizoen afgelopen is, trekken bezoekers en bedrijven uit heel Europa naar de Caravana beurs in het WTC Expo Leeuwarden. Kampeerliefhebbers kunnen hun geluk niet op, alle luxe en middelen die je nodig hebt om het kamperen zo aangenaam mogelijk te maken komen aan bod. Caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, ruim 200 campings uit heel Europa, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends zijn hier te vinden. Kinderen kunnen zich in hun eigen kampeerwereld wanen, de Caravana heeft activiteiten en demonstraties voor jong en oud. Ook dit jaar is Campinglife aanwezig met de altijd gezellige Meet&Greet met presentatoren Sander & Jessica. Blijf genieten van het kampeergevoel en kom naar de grootste kampeerbeurs van Nederland! Meer info vind je op caravana.eu.

Fiets- en Wandelbeurs 11 en 12 februari
Fietsen en wandelen, daar draait het om tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. De beurs vindt 11 en 12 februari plaats en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op de Fiets- en Wandelbeurs worden de laatste trends op fiets- en wandelgebied geëxposeerd. Of je nu een recreatief wandelaar of fietser bent of meer houdt van avontuur en uitdaging. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan de hand van enthousiaste reisverslagen met foto’s word je geïnformeerd door fiets- en wandelexperts. Je kunt bij ze terecht voor antwoord op al je vragen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek of aan de klimwand. Daarnaast exposeren leden van het platform Wereldfotografen hun mooiste werk op de beurs. Zij trokken er heel toepasselijk met de fiets, lopend of klimmend op uit om alle continenten van de wereld in beeld te brengen. Ook Campinglife magazine is natuurlijk van de partij op deze beurs. Dus kom langs of kijk voor meer informatie op fietsenwandelbeurs.nl.

Caravan & Camper Beurs 24 t/m 26 februari
De vakantie van kampeerliefhebbers begint in Evenementenhal Gorinchem, want van 24 t/m 26 februari vindt de Caravan & Camper Beurs plaats in Gorinchem. Het is de eerste keer dat deze beurs, georganiseerd door Kampeer Totaal, gehouden wordt. Op de beurs vindt de bezoeker een zeer gevarieerd aanbod van uitsluitend nieuwe sta- en tourcaravans met bijbehorende accessoires. Kampeerders kunnen hier de nieuwste snufjes en noviteiten ontdekken. Natuurlijk zal ook Campinglife magazine aanwezig zijn om zichzelf te presenteren tijdens dit nieuwe evenement. De beurs is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is voor volwassenen €6,-.  65-plussers en kinderen t/m 11 jaar betalen 3,-. Via evenementenhal.nl/gorinchem kun je meer informatie krijgen over de beurs.

Winnaars oppompbare Karsten tent
De oppompbare tent van Karsten Tenten bestond afgelopen zomer 30 jaar en dat jubileum moest gevierd worden. Dat werd ondermeer gedaan met een fotowedstrijd. De winnaar kon een Karsten Tent winnen. Olaf (8) en Anouk (10) deden mee aan de wedstrijd en wonnen zo hun eigen tent. Uit de vele inzendingen, compleet met anekdotes en enthousiaste vakantieverhalen werd hun foto gekozen. Een van de voorwaarden van de fotowedstrijd was dat er een Karsten tent op de foto moest staan. Olaf en Anouk zijn hier heel creatief mee omgesprongen. Met een beetje hulp van hun vader hebben zij een bouwplaat omgetoverd tot een miniatuur Karsten tent met Playmobil. De gewonnen tent werd in Zwaag aan hen overhandigd door eigenaar Maarten Takken en oprichter Gerard Karsten. Olaf, Anouk en hun moeder werden hier feestelijk onthaald. Ze kregen een rondleiding door het atelier en een demonstratie van de tent. De demonstratie duurde niet lang, want de tent staat in vijf minuten. De winnende foto kun je bewonderen op karstententen.nl samen met de andere inzendingen. Wil je een eigen miniatuur Karsten Tent in elkaar knutselen? Bij de Karsten Travelstore kun je een gratis exemplaar krijgen.

Gerelateerde artikelen

Beschermd in de zon
Moeders en kinderlogica
Warme aardappelsalade met spek
De nieuwste trend heet fietsarrangement
Gespot in de branche
Gebakken zwaardvismoten
Over Wijn
Pure beleving
Terugblikken met Sander & Jessica
Campingplezier is van alle tijden
Gespot in de branche
Nederland Fietsland!
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Gespot in de branche
Over Wijn
Over Wijn
Over wijn
Waar gaan we naartoe in 2011?
Paella met gerookte vis
Griekse lamsspiesen