Kampeergadgets

Om te kussen…
Isabella voert een groot assortiment met bijpassende textielproducten die de gezelligheid in de voortent verhogen en de leefruimte uitnodigend maken. Nieuw in dit brede assortiment is een drietal modellen stoelkussens. Deze nieuwe stoelkussens zijn eenvoudig aan de stoel te bevestigen en met een afmeting van 120 x 48,5 cm zijn ze geschikt voor stoelen met een hoge rugleuning.

Het stoelkussen ‘Microfiber’ is leverbaar in de kleuren Marine en Grey en is gemaakt van 100% microfiber. De hoes is eenvoudig los te ritsen en te wassen en het kussen heeft een advies verkoopprijs van €35,-. Het stoelkussen ‘Marble’ is een zacht en comfortabel kussen van 100% polyester en is grijs gemêleerd met een zwarte bies. Ook dit kussen heeft een advies verkoopprijs van €35,-. Tot slot is het stoelkussen ‘Exclusive’ nieuw aan het assortiment toegevoegd. Dit kussen met perfect zitcomfort heeft horizontaal verlopende naden, waardoor het zeer flexibel is en tevens makkelijk op te rollen om ruimte te kunnen besparen. Het kussen is leverbaar in de kleuren zand, steen en blauw en heeft een advies verkoopprijs van €75,-.


Tijdelijke tattoo
Kinderen die zoekraken op een vol strand, in een druk pretpark of tijdens een wandeling in een grote stad. Strandwachten, badmeesters en politiemensen hebben er in de drukke zomermaanden hun handen vol aan, met talloze ouders in paniek in hun kielzog. Hulporganisatie ECDE vermindert die zorg, door een tijdelijke tattoo aan te bieden met opsporingsgegevens van de ouders erop. Een stoer plakplaatje met hulpinfo, dat gerust een vakantie lang mee gaat. De tattoos zijn plakplaatjes met daarop een afbeelding plus de informatie die de ouders er zelf op willen zetten. Met wat water wordt de tattoo op de huid aangebracht en blijft daar voor langere tijd zitten. In totaal zijn er twintig ontwerpen ontwikkeld door ECDE. Voor jongens zijn er stoere plaatjes van een piraat of pokemonfiguur, voor meisjes schattige Hello Kitty ontwerpen. Een folie met 18 tattoos kost €12,50 per vel. Een klein prijsje voor wie met een gerust hart op vakantie wil.


Vrolijk en koel
Heerlijk in het zonnetje eten en borrelen heeft maar één nadeel: koele drankjes en gevoelige hapjes zijn niet zo blij met de felle zon. Deze mini tafelparasols van TableSol zijn daarom een functionele en stijlvolle oplossing! De rosé blijft koel en de kaasjes in vorm. Dankzij de brede collectie kleuren en dessins is er altijd wel een TableSol die helemaal in stijl is met je tuin of terras. Van felroze tulpen en een knallend geel ruitje tot een sobere zwarte barok uitvoering. De TableSol is verkrijgbaar op een natuurstenen voetje of met een handige tafelklem. De adviesprijsprijzen zijn €12,95 per stuk of €19,95 voor 2 exemplaren.


Design haspel
Een haspel oprollen is een klus op zich, en daar heb je op vakantie geen tijd voor. Voor je het weet is de hele kabel één grote knoop en stekkers moeten eerst uit de haspel anders draaien ze mee. De Designcord valt op door het ontwerp, maar onderscheidt zich vooral door de autorewind functie. Het oprolmechanisme zorgt er ook voor dat de stopcontacten tijdens het op- en afrollen niet meedraaien. De stekkers blijven dus gewoon op hun plaats. Veiligheid was een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp van de Designcord. Zo beschermt de haspel zichzelf tegen oververhitting. Bovendien zijn de stopcontacten beveiligd voor nieuwsgierige kinderen. De haspel is o.a. te koop bij Praxis voor een verkoop adviesprijs van €19,95 (5 meter) en €24,95 (10 meter).

Gerelateerde artikelen

Uitgekeken
Gadgets uit de webshop
Kampeergadgets
Uitgelezen
Kampeergadgets