Kampeergadgets

NoodtasNoodtas schiet te hulp

Ze zijn donkerblauw met een contrasterende rode bies en verkrijgbaar in Small, Medium en Large. Voor uit én thuis. Voor als de nood aan de man is (of vrouw, of kind). Het gaat om de Eerste Hulp sets van HeltiQ. Er is keuze uit een 35-delige kit, een 58-delige set en een 72-delige as. Allemaal net zo handig als handzaam, compact én compleet. In de basiskit zitten alle essentiële items die nodig zijn voor eerste hulp bij kleine wondjes, zoals kompressen, hecht- en (kinder)pleisters, alcoholdoekjes, een schaartje, pincet en zelfs paracetamol. De set heeft meer (soorten) pleisters, waaronder blarenpleisters en blarenprikkers. De meest complete Eerste Hulp Tas heeft ook nog diverse windsels, een isoleerdeken, een ByeBites Uitzuigpompje, Tekenpincet en Jeuk-Weg voor de behandeling van steken en beten. Kortom: voor élke Eerste Hulp situatie de juiste Eerste Hulp Tas (of Set, of Kit). Advies verkoopprijs: HeltiQ Eerste Hulp Kit € 6,99, HeltiQ Eerste Hulp Set € 14,95 en
HeltiQ Eerste Hulp Tas € 28,95.


Buitenservies van Emma Bridgewater

Het handgemaakte servies van Emma Bridgewater is wereldberoemd. De vrolijke borden, koppen en kommen met letters, stippen, sterren en hartjes zijn over de hele wereld een succes. Speciaal voor op de camping of tijdens de barbecue of picknick is deze zomer het onverwoestbare melamine servies op de markt gekomen. Met dezelfde leuke designs, maar dan in onverwoestbaar plastic en daardoor een ideaal servies voor buiten. Van nu af aan dus geen wegwerpbordjes meer, maar vrolijk servies met sterren, stippen en het beroemde ‘Black Toast & Marmelade”. Speciaal voor kinderen zijn er ontwerpen van danseresjes en stoere auto’s en trekkers. De buitenserie bestaat uit borden (€10,95), kommen (€10,95) en bekers (€6,50). Emma Bridgewater is te koop bij de betere servies- en keukenwinkels.
 


Superhandig: de MultiFixer

De MultiFixer is een handig opbind- en bevestigingsproduct, dat zeer geschikt is voor o.a. op de camping, thuis, in de garage, de tuin en voor de watersport. Met MultiFixer, te vergelijken met een trekband (maar dan herbruikbaar), kunnen snel en eenvoudig spullen worden vastgezet. Door het Click- en Fixsysteem kan de MultiFixer steeds weer losgemaakt worden en steeds weer opnieuw gebruikt worden. Er zijn diverse lengtes verkrijgbaar zodat je gepast te werk kunt gaan. Ook is het mogelijk om de Multifixer te verlengen met een verlengstuk, zodat ook grote producten vastgemaakt kunnen worden. Met een  handvat, aangeklikt aan de MultiFixer, kun je zelfs een matras of slaapzak eenvoudig vervoeren.

De MultiFixer bestaat uit 2 delen, namelijk De Fixer en De Haak. Het mechanisme aan het einde van de Fixer zorgt ervoor dat je de Fixer kunt vastzetten en weer kunt losmaken, zo vaak je dat wilt. Multifixer kent een uitgebreid assortiment waarvan de prijs varieert van €1,35 t/m €3,50 per stuk.
 


Zorgeloos waterplezier
Puddle
Niets is heerlijker dan tijdens de warme zomerdagen met je kinderen naar de zee of het zwembad te trekken. Dankzij de nieuwe zweminnovatie van Sevylor, de Puddle Jumpers,  kan je nu ook zelf zorgeloos genieten terwijl je kind volledig veilig in het water plonst. De  Puddle Jumper bestaat uit een unieke combinatie van zwembandjes en een zwemvestje met  sluiting op de rug en is geschikt voor kinderen tussen 15 en 30 kg. Het leuke design en kleurrijk kindermotief zorgen er bovendien voor dat de allerkleinsten er superschattig uitzien én ook gemakkelijk te herkennen zijn. De Puddle Jumpers beloven deze zomer een echte eyecatcher te worden tijdens ieders vakantie vol waterpret!
De hippe Puddle Jumper kan snel en gemakkelijk aangepast worden aan de grootte van het kind dankzij de flexibele veiligheidsgesp op de rug. De jumpers zijn verkrijgbaar in de vrolijke kleuren roze, blauw, geel en groen met telkens leuke kindermotiefjes. Advies verkoopprijs: €19,99.
 

Hipnic
Pack your bag!

Eindelijk een picknicktas waarmee je hip kunt happen op het strand, de boot of in het bos. Trendy en functioneel. Met een apart koelgedeelte en een voorvak met picknickuitzet voor 4 personen. Mooie witte borden, RVS bestek en transparante (wijn)glazen. Alles zit erin, alleen de hapjes moet je zelf toevoegen. Te combineren met de Smooff Wine Cooler. Zo wordt je picknick een "hipnick" en bij voorbaat geslaagd! De adviesprijs van deze Hipnic is €49,-.
 


Kaas op de BBQ!

De Barbeclette van Boska is geweldig voor iedereen die gek is op kaas! Je legt de Barbeclette met een plak (raclette)kaas op de barbecue en binnen een handomdraai heb je heerlijk gesmolten kaas. Naast raclettekaas kan iedere smeltbare kaas op deze barbecuetool gesmolten worden. Zo heb je weer eens iets anders op de barbecue! De Barbeclette bestaat uit een kaashouder voor op de barbecue, met een houten handvat en een smeltplaat met anti-kleefcoating, en een spatel.We verloten een aantal exemplaren bij de puzzel achterin dit magazine! Zelf kopen? De Barbeclette heeft een verkoopadviesprijs van €7,50.


Gerelateerde artikelen

Uitgekeken
Gadgets uit de webshop
Uitgelezen
Kampeergadgets
Kampeergadgets