Kampeertrends

Unieke vloer 

Vloer

De gemakkelijk te leggen DWT Unique tegelvloer vormt een harmonische eenheid met je tent. De decorstroken kunnen de oppervlakte opvrolijken. De tegels zijn gemaakt van antislip materiaal. DWT biedt de vloer aan in de kleuren steengrijs (licht) en grafietgrijs (donker). De tegels zijn aan elkaar geklikt en afzonderlijk eenvoudig los te maken met gereedschap zodat de Unique tegels makkelijk te vervangen zijn. Door de spievormige zijkanten kun je van de vloer een mooi geheel maken en worden de hoge randen aan de zijkanten vermeden. Tussen de tegels kun je een decorlijst plaatsen,die als kabellijst gebruikt kan worden om storende kabels weg te werken. Het gewicht van de tegel is een absoluut pluspunt voor de reizende kampeerder. DWT geeft 5 jaar garantie op de Unique vloertegels. Al met al een aanwinst voor je voortent. Kijk voor dealers op hilariustrading.nl of dwt-zelte.com.

Kampeerauto van het jaarDe nieuwe integraal van Adria – de Sonic I 700 SP – is uitgeroepen tot Kampeerauto van het Jaar 2011. De Sonic kenmerkt zich door een goede prijs/kwaliteitverhouding, een praktische ruimte-indeling en de mooie afwerking. Met het hefbed boven de cabine is de Adria-camper een complete integraal voor een betaalbare prijs. De prijs zal naar verwachting iets boven de € 70.000,- liggen bij de meest basale uitvoering. De Sonic is spiksplinternieuw en werd van eind augustus tot en met begin september voor het eerst getoond op de Caravan Salon in Düsseldorf. Hetzelfde prototype stond nu ook in Utrecht. Naar verwachting gaat de camper pas in mei 2011 in productie. Je moet dus nog even geduld hebben…


Keukentent Bistrò

Keukentent

Nieuw in het Brunner assortiment is de multifunctionele tent Bistrò, die met een vloeroppervlak van 200 x 200 cm en een stahoogte van 210/195 cm ideaal is voor het gebruik als kooktent en als opslagtent. Een uitstekende bescherming voor al je kampeerspullen die niet buiten kunnen blijven liggen. De tent is gemaakt van een afwasbare stof met aan beide zijden een PVC coating. De Bistrò is voorzien van een 22 mm stalen frame voor extra stabiliteit. Voor extra ventilatie is de Bistrò uitgerust met 3 geblindeerde ramen voorzien van muskietengaas. Extra ventilatie komt voort uit de nokventilatie aan de voorzijde. Tevens is deze praktische tent uitgerust met slikranden om de tent schoon te houden. Brunner heeft de voorkant van de tent oprolbaar gemaakt zodat ook grotere objecten eenvoudig naar binnen kunnen worden gezet. Adviesprijs: € 285,00. Voor dealeradressen van deze praktische tent kijk je op: hilariustrading.nl.

Caravan van het jaar

Tendenza

De Tendenza 465 SFB van het Duitse Fendt is tot Caravan van het jaar 2011 verkozen. Het Tendenza-exterieur past weliswaar naadloos in de modellenlijn van Fendt, toch resulteren de grijswitte kleurstelling en sportieve elementen als lichtmetalen velgen en dakrailing in een geheel eigen gezicht. De echte kracht van de Tendenza zit echter van binnen, want daar hebben de ontwerpers duidelijk afgerekend met Fendts traditie van behoudendheid. Het tweekleurige meubilair en de lila-beige bekleding harmoniëren tot een bijzonder geslaagd geheel. Dat de Tendenza slechts in één uitvoering leverbaar is, geldt nauwelijks als een bezwaar, want de gekozen indeling heeft zijn populariteit inmiddels ruimschoots bewezen. Een extra pluspunt in dit geheel is de nieuwe SlimLine-koelkast, die de gebruiksmogelijkheden van de keuken aanzienlijk vergroot. De Fendt Tendenza versloeg tijdens deze verkiezing de Eriba Nova S en de nieuwe Kip Kompakt.

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland