Zorgeloos genieten

De beroemde Karsten Tent heeft zijn kwaliteit door de jaren heen wel bewezen en is uniek door het oppompsysteem. Er is geen andere tent te vinden die zonder stokken – en binnen vijf minuten - staat als een huis. Voor wie op zoek is naar een tent die met het gezin meegroeit heeft Karsten Tenten de koppeltent ontwikkeld. En die is wel heel multifunctioneel inzetbaar!

Karsten

De oerdegelijke Karsten Tenten worden in eigen atelier in Zwaag gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De tenten, verkrijgbaar in afmetingen met een grondoppervlak van 2 tot 3.80 meter, bieden veel comfort, zijn oersterk en hebben een uitstekende ventilatie. Bovendien was je tent opzetten nog nooit zo eenvoudig; een kwestie van de twee slangen oppompen en klaar! Heb je specifieke wensen voor je Karsten Tent? Ze zijn ook op maat leverbaar en uit te breiden met allerlei accessoires en extra onderdelen, zodat je tent precies past bij jouw kampeersituatie.

Optimale leefruimte

Eén van die extra mogelijkheden is de koppeltent. De koppeltent is een extra tent die je aan de basistent koppelt, zodat er een extra slaapplaats of opbergruimte ontstaat. Het voordeel is dat de tent zowel aan elkaar als los te gebruiken is. De koppeltent wordt op aanvraag gemaakt en is verkrijgbaar vanaf type 200 t/m 350. Vrijwel alle modellen Karsten Tenten zijn aan elkaar te koppelen tot de gewenste tent op maat. Een perfecte oplossing voor gezinnen met kinderen, die op zoek zijn naar een tent die met hun wensen meegroeit. Of voor mensen die op zoek zijn naar extra opbergruimte in de tent. Hoe je de tenten koppelt? In het basismodel wordt een extra aanpassing gedaan: er komt een extra ingang in. Vervolgens kun je het koppelstuk aanritsen, die als doorgang fungeert naar de ‘bijzettent’. Door de extra tent kun je de basistent zo optimaal benutten als leefruimte.

Karsten

Ben je op doorreis?
Dan kun je besluiten alleen de basistent op te zetten, zodat je de volgende dag snel weer verder kunt reizen. Nog een bijkomend voordeel: doordat de tenten aan elkaar gekoppeld worden, wordt deze als één tent gezien en betaal je op de camping dus ook maar voor één tent.

Loskoppelen

Het mooie van de koppeltent is dat deze ook zelfstandig te gebruiken is, want beide tenten zijn afzonderlijk van elkaar op te zetten. Wanneer de kinderen nog klein zijn vind je het misschien prettig om ze bij je in de tent te hebben, maar als ze groot zijn kunnen ze op deze manier ‘zelfstandig’ in hun eigen tent slapen. Je koppelt de tenten eenvoudig los van elkaar en ieder heeft z’n eigen tent. Bijna alles is mogelijk, want bij Karsten Tenten denken ze graag met je mee om de perfecte tent op maat te maken.

Wil je meer informatie over de koppeltent of over de andere tenten van Karsten?
Kijk dan eens op karstententen.nl.

Facts

Type 200
Grondoppervlak: 200 X 200 cm

Stahoogte: 145 cm

Oppomptijd: ca. 2 minuten

Gewicht: ca. 17 kg

Type 350
Grondoppervlak: 350 X 350 cm

Stahoogte: 225 cm

Oppomptijd: ca. 8 minuten

Gewicht: ca. 37 kg

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland