Camping Le Soleil Fruité - Drôme

Camping Le Soleil Fruité ****
Châteauneuf-sur-Isère – Drôme – Frankrijk

Afstand vanaf Utrecht: 990 km

Tot enkele jaren geleden was camping Le Soleil Fruité een boomgaard, waar het lekkerste fruit groeide. Nu is het een moderne camping waar de structuur van de voormalige vruchtenboomgaard zoveel mogelijk behouden is. En dat bepaalt voor een groot deel ook de sfeer op de camping.

Op de camping zijn verschillende voorzieningen die het verblijf extra aangenaam maken! Zo zijn er 2 zwembaden, waarvan één overdekbaar en verwarmd, twee kinderzwembaden en een heerlijk speeltoestel in het zwembad. Actievelingen kunnen zich vermaken met een potje tafeltennis, volleybal of fietsen huren om de omgeving te verkennen.

De bergen van het natuurgebied liggen binnen handbereik. Die ruige schoonheid wil je zeker niet overslaan bij een bezoek aan de Drôme. Ook de historische stad Valence is een bezoekje waard! Voor kinderen zijn er heel veel leuke uitstapjes: het betovernde bus bij Hostun, Parc Animation of de Papegaaienshow in Eurre.

Camping Le Soleil Fruité was van 2-1-2016 t/m 16-1-2016 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 4: Drôme, marktjes en koestal vliegen
Aflevering 5: Abseilen, potten bakken de minidisco 
Aflevering 6: Picknicken, kanoën en downhillen

Meer informatie over Camping Le Soleil Fruité vind je hier.