Camping Ma Prairie - Languedoc-Roussillon

Camping Ma Prairie****
Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Canet-en-Roussillon
Afstand vanaf Utrecht: 1330 km

Camping Ma Prairie is een goed verzorgde camping. Het zwembad biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er leuke glijbanen een kinderbad en een jacuzzi. Voor de sportievelingen is er de mogelijheid om te voetballen, tennisen of basketballen. 

Rust en ruimte vind je zeker op deze camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en netjes afgezet en bieden voldoende schaduw. De stacaravans en bungalowtenten staan op een apart terrein, door een weg gescheiden van het durkkere deel met het zwembad, miniclub en pizzeria/restaurant. Hierdoor kun je heerlijk tot rust komen voor je tent of stacaravan. 

In de omgeving vind je veel historische plaatsjes, zoals Prades en Céret. Céret is de stad die Picasso heeft geïnspireerd bij enkele van zijn meesterwerken. De hoofdstad van de Roussillon is Perpignan, een bruisende stad waar een prachtige Sint-Janskathedraal staat en het 13e eeuwse paleis van de koningen van Mallorca. 

Camping Ma Prairie was van 23-1-2016 t/m 6-2-2016 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 7: Dolfijnen, flessenvoetbal en windsurfen
Aflevering 8: Paardrijden, de viskraam en het strand
Aflevering 9: Visnet trekken, steppen en traditionele Spaanse dansles

Meer informatie over Camping Le Soleil Fruité vind je hier.