Camping Park Umag - Istrië

Camping Park Umag ****
Novigrad – Istrië – Kroatië

Afstand vanaf Utrecht: 1335

Even buiten het plaatsje Umag en op ongeveer 15 kilometer van Novigrad ligt camping Park Umag. Camping Park Umag is een langwerpige camping langs de kust, strand in overvloed dus! Daarnaast beschikt de camping over compleet nieuwe stacaravans!

De camping beschikt over een prachtig zwembad en sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan of tijdens een wedstrijdje beach vollybal. Op de grote ligweide kom je lekker tot rust terwijl de kinderen zich optimaal vermaken met het professionele animatieteam. Ook aan waterpret geen gebrek op de camping. Voor de kleintjes is er een fantasiebootje en de wat grotere kinderen kunnen over water lopen in een grote plastic bal.

Het Kroatisch schiereiland Istrië is voor watersportliefhebbers een waar paradijs. Windsurfen en waterskiën zijn het populairst. Naast alle watersportactiviteiten kent het gebied ook culturele rijkdommen. Neem nou bijvoorbeeld de vuurtoren van Savudrija, één van de oudste vuurtorens! Of bezoek het schiereiland Katoro, waar een oude Romeinse villa ontdekt werd. Het heerlijke klimaat, de fijne stranden en de heerlijke streekgerechten maken Istrië tot een heerlijke vakantiebestemming.

Camping Park Umag was van 5-3-2016 t/m 19-3-2016 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 13: Boottocht, olijfolie en streekgerechten en snorkelen
Aflevering 14: Parasailen, ijsjes en zwemmen en een visavond 
Aflevering 15: Duiken, zwemmen en barbecueën 

Meer informatie over Camping Park Umag vind je hier.