Camping San Vito/Cisano - Gardameer

Camping San Vito/Cisano ****
Cisano di Bardolino – Gardameer – Italië

Afstand vanaf Utrecht: 1155 km

Direct aan het Gardameer, in het plaatsje Cisano di Bardolino, vind je het Cisano Vakantiepark. De twee campings van het park- camping Cisano en Camping San Vito- hebben dankzij de vele voorzieningen alles voor een heerlijke vakantie.

De twee campings zijn met elkaar verbonden, zodat je als campinggast van alle voorzieningen gebruik kan maken. En dat zijn er nogal wat! Zo zijn er drie zwembaden en een kinderbad op het park, kun je  op de camping tennissen en tafeltennissen en heeft de camping diverse speeltuintjes. De camping heeft privéstranden direct aan het Gardameer  waar je heerlijk kunt zwemmen en waar ze ook mogelijkheden voor waterrecreatie bieden zoals zeilen en waterfietsen.

Cisano is een leuk havenplaatsje. Overdag kun je er gezellig winkelen en 's avonds kun je er terecht voor een hapje en/of drankje in één van de vele cafés en terrasjes. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het pretpark Gardaland of in Canevaworld. Daarnaast zijn de steden Verona, Milaan, Padova en Venetië per auto makkelijk te bereiken.

Camping San Vito/Cisano waren van 12-12-2015 t/m 26-12-2015 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 1: Varen en scooter rijden.
Aflevering 2: Flyboarden en limoenhuizen 
Aflevering 3: Waterskiën, fietsen en pizza's bakken

Meer informatie over Camping San Vito/Cisano vind je hier.