Snelle tenten

Als je op vakantie gaat met het hele gezin heb je, na een lange dag reizen, vaak geen zin om veel tijd te verliezen met het opbouwen van je tent. Om die reden heeft Coleman voor de grotere en zwaardere familietenten een systeem uitgedacht dat opzetten en afbreken een stuk eenvoudiger maakt. Met het Instant Tent System heb je vanaf nu nog minder dan een minuut nodig om een tent voor 4 personen op te zetten of af te breken!

Met de nieuwe Instant 4 en Instant Tourer 4 maakt Coleman een eind aan langdradig gedoe, want met het systeem zet je in slechts één minuut je tent op of breek je de boel af. Hoe dat kan? De stevige stalen tentstokken zitten vast aan het tentzeil. Het skelet van de tent staat hierdoor wel erg snel! Doordat het grondzeil ook volledig geïntegreerd is, kun je droog en insectenvrij kamperen.

Instant 4De Instant 4 tent is een tent voor 4 personen en heeft een opvallend ruime leefruimte van 6,6 m² en een donker gemaakt slaapgedeelte van 6 m². In beide delen kun je makkelijk volledig rechtop staan, wat het wooncomfort flink verhoogd. De tent heeft een gewicht van 18,6 kilo en de verkoopadviesprijs is €399,99.

Instant Tourer 4De Tourer is een echte reistent. De tent biedt namelijk enkel ruimte om te slapen aan 4 personen (5,9 m²) en heeft geen leefruimte. Dit is ook een ideale tent als het buitenleven gegarandeerd mogelijk is qua weersomstandigheden, of als extra bijzettent. Hij is door de beperkte ingepakte afmeting van 103X20 cm ook maar 7,4 kilo zwaar en heeft een verkoopadviesprijs van €199,99.

WeatherTec systeem
Beide nieuwe modellen zijn uitgerust met het WeatherTec systeem, waarbij de naden en ritsen zorgvuldig getapet zijn en het grondzeil aan de rest van de tent gelast zit. Daardoor kunnen deze tenten ook stormachtig weer doorstaan.

Specificaties Instant tenten:
• Buitentijk: polyester, 4.000 mm PU coating met getapete naden.
• Binnentijk: ademend polyester en no-seem-um mesh
• Grondzeil: PE
• Tentstokken: geïntegreerd, staal
• Zelfrollende tweelaags ramen

Event ShelterBen je bij de Instant Tourer op zoek naar een overdekte buitenruimte, dan is de nieuwe Event Shelter een goede optie. Het assortiment is vanaf 2012 uitgebreid met de nieuwe 12X12. Hij beschermt gelijk tegen UV-stralen (dankzij de Coleman UV Guard) en regen. De shelter is wederom eenvoudig op te zetten en heeft een mooi gebogen design. Desgewenst is deze nog uit te breiden met wanden en een deur en weegt 16 kilo. Deze overdekte leefruimte van 13,32 m² heeft een verkoopadviesprijs van €199,99.

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland