Camping Spiaggia e Mare - Adriatische Kust

Camping Spiaggia e Mare ***
Porto Garibaldi - Adriatische Kust - Italië

Afstand v.a. Utrecht: 1350 km

Deze gezellige camping ligt direct aan het zandstrand van de Adriatische Zee. De camping en de omgeving is geschikt voor het hele gezin.

Naast zwemmen in de zee is er ook een mooi aangelegd zwembad met een kinderbad en jacuzzi en vanaf 1 juli 2016 kun je zwemmen in het spiksplinternieuwe waterpark! Met coole glijbanen, schitterend zwembad, piratenschip, peuterbad, vrolijke waterspeeltuin voor de bambini én een uitgestrekt zonneterras. Ook is er een speelhal met videospellen, een kanoschool, voetbal- en beachvolleybalveld. Genieten van het Italiaanse eten doe je gewoon op de camping, waar ze een heerlijk restaurant hebben.

Vanaf deze camping is Venetië een aanrader voor een dagtrip. Deze romantische stad ligt op ongeveer een uurtje rijden van de camping. Geniet verder van het vogelreservaat Po-Delta of een georganiseerde boottocht over de Delta.

Camping Spiaggia e Mare was van 17-01-2015 t/m 31-01-2015 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 7: Romantisch Venetië en pretpark Mirabilandia.
Aflevering 8: Marco Pantani, Ravenna en wakeboarden.
Aflevering 9: Pasta, perziktaart, Ferrara en het strand.

Meer info over Camping Spiaggia e Mare vind je hier.