Sportief en Stijlvol

De Sprite caravans zijn, mede door de in juni 2011 geïntroduceerde Cruzer serie, bijzonder populair. De nieuwe Cruzer smaakt naar meer en daarom komt Sprite caravans nu een voorjaarsmodel in een nieuwe indeling: de Sprite Alpine Sport 440 MF. Van buiten een sportieve caravan, met van binnen een stijlvol interieur, van alle gemakken voorzien. De Sprite Alpine Sport 440 MF heeft dezelfde uitstraling als de Sprite Cruzer, maar met een nieuwe bodyvorm. Het nieuwe voorjaarsmodel is voorzien van een groot voorraam met daarboven het standaard panoramische dakraam. De caravan is voorzien van een nieuwe buitendecoratie die de caravan meer cachet geeft. De kuststof profielen die het aerodynamische front verbinden met de achterzijde, geeft een ranke en sportieve uitstraling. Het kuststof achterpaneel bedekt de achterzijde van de caravan over de gehele hoogte. De Sprite Alpine Sport 440 MF heeft een hoog standaard uitrustingsniveau, waaronder een ALKO stabilisator, disselafdek, lichtmetalen velgen, een Heki dakluik (70 x 50 cm), kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, grote 107 liter koelkast, vijf liter boiler op elektriciteit, een kookstel met drie gaspitten, rondverwarming, een vaste ingebouwde watertank van 38 liter en een serviceluik bij het vaste bed.

Licht interieur
De caravan is zo ingedeeld dat er veel licht naar binnen kan schijnen. Dit geeft een ruimtelijke beleving aan het interieur. Daarnaast geeft de lichtinval altijd een zomers gevoel, ook op donkere dagen. Het interieur is volledig aangepast aan de nieuwe raampartij. Aan de voorzijde bevindt zich een kunststof dakconstructie, voorzien van ingebouwde speakers en LED plafondverlichting. De caravan straalt niet alleen ruimte, maar ook luxe uit. De dikke kussens en het matras zijn voorzien van binnenvering. Het mooie houtwerk in combinatie met metaalaccenten, speels afgewisseld met de kunststof delen geeft een verfrissend effect.De Sprite Alpine Sport 440 MF heeft een ruime keuken aan de achterzijde met daarnaast toiletruimte. In het midden bevindt zich een prachtig TV meubel met hangkast en hiertegenover kan gezeten worden. Aan de voorzijde van de caravan staat een tweepersoons dwarsbed met een ruime afmeting van 208 x 140 cm. De caravan beschikt over meer dan voldoende verlichting en is voorzien van maar liefst vijf stopcontacten en een binnen TV- aansluiting. Al de eigenschappen van deze sportieve caravan zorgen voor een stijlvol kampeermiddel.Scherp geprijsd
De Sprite Alpine Sport 440 MF heeft een verassend scherpe prijs, in verhouding tot andere caravans. De vanafprijs van deze caravan is €16.995,-. De caravan is vanaf begint maart te koop bij de Sprite dealers. Op spritecaravans.nl kun je terecht voor meer informatie over de Sprite Alpine Sport 440 MF en verkoopadressen.

Tekst: Martha Schoemaker


Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland