Nieuwe modellen: Sprite Super

Caravanmerk Sprite heeft een goed jaar achter de rug. De markt werkt nog niet echt mee, maar toch wist het merk de verkoopaantallen te laten stijgen. Deze goede resultaten komen mede door de Sprite Super serie, die nu alweer twee jaar op de markt is. En daarom is dit paradepaardje voor 2012 hier en daar opgefrist.

Sprite Super

Aan de buitenkant is de eerste verfrissing al direct te zien. De caravan heeft een veel sportiever uiterlijk gekregen door de blauw/grijze striping. De caravans uit de Sprite Super serie worden gekenmerkt door een front met één raam, de moderne striping en de gladde aluminiumbeplating. De eigentijdse uitstraling wordt aan de binnenzijde versterkt door de aangepaste moderne bekledingkeuze, met dikke kussens met binnenvering en een hoog uitrustingsniveau, waaronder een grote koelkast (107 liter) met digitale bediening, warmwatersysteem, groot dakluik, reservewiel en een plissé hordeur.

Modellen
De Sprite Super serie bestaat voor het seizoen 2012 uit 4 modellen. De kleinste is de Super 370 EK, met een compacte eindkeuken en een binnenlengte van 3.66 meter. Dat deze kleine caravan niet aan leefruimte inlevert wordt bewezen door de grote zitruimte van 1.90 meter, de brede keuken met ladeblok, de vele opbergmogelijkheden en het luxe toilet. De ideale caravan voor de rondtrekkende caravanner.

Verder is er keus uit de 420 CT, de populaire 450 CF en 490 CE. De Super 420 CT heeft een ruime zitgroep aan de voorzijde met een handig ladekastje, een middenkeuken en een grote badkamer aan de achterzijde. De Super 450 CF biedt achterin een ruime rondzit in combinatie met een groot tweepersoons bed voorin en mooie badruimte. Wanneer je de voorkeur geeft aan een indeling met twee enkele bedden is er de Super 490 CE.

Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 6 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden). Sprite caravans worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V. Kijk voor dealers op spritecaravans.nl.


Prijs

De prijzen van de Sprite caravans blijven verrassend scherp: de Sprite Super heeft geen prijsverhoging dit jaar en begint bij € 14.795,-.

Sprite Super

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland