Voorjaarsmodel Sterckeman

Ook de Franse caravanproducent Sterckeman opent dit jaar met een speciaal actiemodel, de Sterckeman Starlett Easy 420 CP. Het afgelopen jaar zijn de verkoopaantallen in Nederland gestegen, mede dankzij de goede prijs/kwaliteitverhouding van het merk en het op de markt brengen van nieuwe, aansprekende modellen. Om ook dit jaar goed van start te gaan wordt dit voorjaarsmodel met een uitgebreid optiepakket geleverd.

Starlett

De Starlett Easy 420 CP is een compacte 4-persoons caravan met een interieurlengte van 4.20 meter. In de caravan vinden we een vast bed aan de voorzijde en een treinzit in het midden, waar met gemak een tweepersoonsbed van gemaakt kan worden. De kussens met luxe bekleding zorgen voor een comfortabel zit- en slaapcomfort. Het interieur is lekker fris en de handige eindkeuken is voorzien van praktische uitschuifbare laden. Verder zijn de ramen standaard voorzien van screenprint en is er een semi vaste watertank van 25 liter.

Ook de buitenkant van de caravan oogt lekker fris en sportief, mede door de extra’s, zoals de sportieve dakreling en de aluminium velgen. En dankzij het relatief lage maximale gewicht, van slechts 1000 kilo, is in de meeste gevallen rijbewijs E achter B niet eens vereist voor het rijden met deze actiecaravan.

De Starlett Easy 420 CP is bij de Sterckeman dealer te bezichtigen en de actie loopt zolang de voorraad strekt. De scherpe verkoopprijs ligt op €10.995,- en dat is inclusief het ‘Easy’ optiepakket t.w.v. €1515,-. Voor de snelle beslisser betekent dit een voordeel dat oploopt tot €865,-. En snel beslissen is vereist, want de voorjaarsactie kent een gelimiteerde oplage.


Het ‘Easy’ optiepakket bestaat uit:

 
  • Aluminium velgen;
  • Reservewiel;
  • Sportieve dakreling;
  • AKS stabilisatorkoppeling;
  • Extra grote koelkast van 81 liter;
  • Truma Therme boiler van 5 liter;
  • Groot dakluik van 70X50 cm.                                   

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Spaans opzetgemak
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland