Uitgekeken

Een lange autoreis met de kinderen voor de boeg? De reis gaat een stuk sneller als de kinderen genieten van een mooie film op de achterbank. Welke films er nieuw zijn? We hebben een top-5 voor je samengesteld!


Titel: Barbje de Prinses & de Popster
Wie: Triple P Entertainment 
Website: barbie.nl

Prijs: €16,99
Waarover: In dit sprankelende muzikale avontuur vertolkt Barbie™ de rol van Tori™, de aardige prinses van Meribella die liever zou zingen en dansen dan haar koninklijke plichten te vervullen. Wanneer haar favoriete popster Keira™ het koninkrijk komt bezoeken, ontdekken de meiden dat ze erg veel gemeen hebben, waaronder een magisch geheim dat hen toelaat om op elkaar te lijken. Van plaats wisselen lijkt eerst een schitterend idee, tot elk meisje begint te beseffen dat het leven van de andere niet altijd zo makkelijk is als het lijkt! Maar ook Meribella bezit een magisch geheim, en wanneer dat gestolen wordt, verkeert het hele rijk in gevaar. Kan echte vriendschap redding brengen? Met zijn fantastische songs, fabuleuze kostuums en grappige nieuwe vrienden, bewijst dit meeslepende en uitbundige muziekavontuur dat er niets gaat boven jezelf zijn!


Titel: Sprookjesboom de Film
Wie: Just Bridge Entertainment

Website: justbridge.nl
Prijs: € 14,99
Waarover: Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen in Sprookjesboom de Film terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens de zoektocht naar de kristallen probeert Heks daar een stokje voor te steken, zodat zij de baas wordt in het Sprookjesbos. Ook ontmoeten de sprookjesvrienden de Winterlandbewoners IJskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?
 


Titel: Achtste-groepers huilen niet
Wie: Dutch Filmworks
Website: dfw.nl
Prijs: Blu-ray € 19,99 / DVD € 17,99

Waarover: De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep (Nils Verkooijen) voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar….
 


Titel: Little Einsteins: De Muziekrobot uit de Ruimte

Wie: The Walt Disney Company Benelux
Prijs: €9,99

Waarover: Zorg dat je het eerste kind in het universum bent dat de Muziekrobot ontmoet die in June’s achtertuin is geland! Door een stoot van een grote meteoor zijn al zijn batterijen over de hele wereld verspreid geraak,t en het team heeft jouw hulp nodig om ze te vinden, zodat hij naar huis kan vliegen. Beklim de hoogste berg op Mars, tel alle planeten, dans met een ring van Saturnus en ervaar hoe bijzonder het is om zonder zwaartekracht te zweven! Begin met aftellen voor het buitenaards leuke avontuur met de Kleine Einsteins!
 


Titel: Woezel & Pip

Wie: Just4Kids
Website:
Just4Kids
Prijs: €
9,95
Waarover: De eerste muziek-CD van Woezel en Pip met de titel Liedjes uit de Tovertuin bevat 11 nieuwe liedjes, gecomponeerd en geproduceerd door Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand. De vrolijke, grappige en soms ook ontroerende songs zijn gebaseerd op de avonturen van de twee hondjes en herkenbaar voor alle Woezel en Pip-liefhebbers. Ze worden onder anderen gezongen door de stemmen die bekend zijn geworden van de animatieserie. Ook te horen zijn Chantal Janzen, Willeke Alberti, Edwin Rutten en Yori Swart.

Liedjes uit de Tovertuin is geschikt voor het hele gezin en mag niet ontbreken in de Woezel en Pip-collectie. De CD bevat bovendien een prachtig boekje met nieuwe illustraties en alle songteksten.


Gerelateerde artikelen

Gadgets uit de webshop
Kampeergadgets
Uitgelezen
Kampeergadgets
Kampeergadgets