Volop inspiratie op de KCJ

Nieuwe modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor-)tenten: dat is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Maar er zijn nog veel meer redenen om naar Utrecht te komen, zoals de workshops over kampeeraccessoires en winterkamperen. Je kunt zelfs overnachten op de NKC camping - kom je ook?Zet in je agenda, want het grootste kampeerevent van Nederland komt er weer aan: van 9 tot en met 13 oktober is de Jaarbeurs in Utrecht tot aan het plafond gevuld met primeurs en noviteiten op kampeergebied.

Campings & Inspiratie
Een dagje Kampeer en Caravan Jaarbeurs voelt als een dagje vakantie, want ook dit jaar zijn er weer tientallen campings van de partij. En behalve rondsnuffelen tussen de nieuwste modellen campers en caravans kun je je ook laten inspireren op het offroadplein, het innovatie- en exotenplein en tijdens een groot aantal workshops en presentaties. Dit jaar meer dan ooit met onder andere een extra theater.

Kaarten met korting
Wil je met korting naar de beurs? Koop je kaartjes dan via deze link en je betaalt maar € 9,00 i.p.v. € 14,00 aan de kassa.