Spaans opzetgemak

De vouwwagens van het Spaanse merk Wolder kenmerken zich doordat ze snel en eenvoudig op te zetten zijn. De vouwwagens, die met de hand gemaakt worden, houden in alles rekening met gebruikersgemak en hebben een hoge kwaliteit. Sinds afgelopen jaar zijn de drie Wolder modellen ‘Hoggar’ ook in Nederland te verkrijgen.

Wolder

De Hoggar vouwwagens van Wolder zijn niet alleen snel op te zetten, ze zijn ook standaard uitgerust met een polyester hardtop, dat de tent beschermt tijdens vervoer en stalling. De hardtop is tevens voorzien van een aluminium allesdrager. Daarnaast beschikt de gehele Hoggar-serie over Al-Ko assen, een volledig aluminium frame, een gegalvaniseerd chassis met vier uitdraaisteunen, radiaalbanden en neuswiel.

De tent is vervaardigd uit TenCate doek, dat bestand is tegen verschillende weertypen en kleurvast is. De tent beschikt over oprolbare raamverduistering met ritsen. De SG 30 matrassen met lattenbodems zorgen voor goed slaapcomfort. De drie modellen, Hoggar 1, Hoggar 2 en Hoggar 3, zijn exclusief bij importeur en dealer Camping Sport De Wit te verkrijgen in Nederland.

Hoggar 1; ideaal met z’n tweeën!

Deze tweepersoons vouwwagen is ideaal om mee te nemen op een korte of lange kampeervakantie. De vouwwagen is van alle gemakken voorzien, heeft een innovatief design en een conventioneel gevormde tent. De wagen heeft twee slaapplaatsen (1.40 X 2.00 meter) en veel opbergmogelijkheden. De afmetingen van de vouwwagen, als deze is opgezet, zijn 4.20 X 1.50 meter en het afleveringsgewicht is 170 kg. Het totaal maximaal gewicht is 550 kg, wat het totale laadgewicht op 380 kg uit laat komen. Het onderstel is geremd en de vier uitdraaisteunen zorgen voor een stabiele basis. De Hoggar 1 is verkrijgbaar vanaf €4.795,- en eventuele opties zijn tegen meerprijs mogelijk.

Hoggar 2; knusse familiewagen

De Hoggar 2 is een vier- tot zespersoons vouwwagen met een boogvormige tent en heeft één of twee kamers. De twee bedden zijn elk 1.20 X 2.00 meter en hebben uiteraard ook de comfortabele SG 30 matrassen en lattenbodems. De Hoggar 2 is opgezet 3.40 X 2.40 meter en heeft een wielmaat van 13 inch. Het aflevergewicht is 220 kg. Met een totaal maximum gewicht van 550 kg kan er dus nog tot 330 kg geladen worden. De slikrand is van versterkt PVC en de opspatrand is van kunststof. Voor een vanafprijs van €5.795,- een heel complete vouwwagen voor het hele gezin. En ook hier zijn opties tegen meerprijs mogelijk.Hoggar 3; zeeën van ruimte…
En dan de grootste jongen in deze serie: de Hoggar 3, die ruimte biedt aan 6 tot 8 personen. Deze vouwwagen, met twee kamers en een zitgedeelte, heeft een conventioneel gevormde tent en een boogvormige voortent. Ondanks de afmetingen van 4.40 X 4.60 meter (opgezet) is ook deze Wolder nog steeds eenvoudig op te zetten. Dankzij de grote binnenruimte is er plaats voor zes slaapplaatsen. De knusse zithoek kan worden omgebouwd tot derde slaapplaats, waardoor er drie bedden gerealiseerd worden (breedtes van 1.25m en tweemaal 1.40m bij lengte van 1.98m). Het gewicht van deze grote jongen is beperkt gebleven tot 220 kilo, wat resulteert in een laadgewicht van 330 kilo maximaal. De standaardversie is verkrijgbaar voor €6.995,- en ook hier zijn diverse opties mogelijk.

Nog even de voordelen op een rijtje:

    •    Elke Hoggar vouwwagen wordt met de hand gemaakt.
    •    Ruim en met aandacht voor elk detail.
    •    Snel op te zetten.
    •    Polyester hardtop/aluminium allesdrager.
    •    Topkwaliteit TenCate doek.
    •    Aluminium frame.
    •    Al-Ko assen.
    •    Gegalvaniseerd chassis.
    •    Inclusief uitdraaisteunen en neuswiel.
    •    Uitstekende ventilatiemogelijkheden.
    •    Comfortabele matrassen met lattenbodems.
    •    Voldoende opbergmogelijkheden.
    •    Ramen met wegritsbare afdekflappen.
    •    Radiaalbanden.
    •    Innovatief design.

Gerelateerde artikelen

Ook voor kids een toffe slaapplek
Sportief en Stijlvol
Zorgeloos genieten
Meer Engelse caravans naar Nederland
Kampeertrends
Snelle tenten
Caravan van de Toekomst
Nieuwe modellen: Sprite Super
Vernieuwde Universal 420
Nieuwe Fiat Ducato motoren
Een plaatje van een camper
Voorjaarsmodel Sterckeman
Beschuit met muisjes...
Praktische en stoere gezinscamper
Een camper met plaats voor veel vrienden
Comfortabele gezinscamper
Wegwijs in camperland