Camping L'Idéal - Meer van Annecy

Camping L'Idéal ****
Lathuile – Meer van Annecy – Frankrijk

Afstand vanaf Utrecht: 995 km

Op ongeveer 900 meter van het meer van Annecy vindt je camping L'Idéal. Dé ideale plek om van het meer te genieten. Zo kun je vanaf je plekje op de camping zwaaien naar alle paragliders die over de camping vliegen op weg naar hun landingsplaats bij het meer.

Maar de camping heeft meer dan alleen een geweldig uitzicht. Zo zijn er allerlei faciliteiten die het verblijf op camping L'Idéal zo aangenaam mogelijk maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een modern en verwarmd zwembad met glijbanen, een restaurant waar je lekker kunt eten en een animatieprogramma in het hoogseizoen? Ook aan de liefhebbers van sporten wordt gedacht. Zo kun je op de camping voetballen, basketballen, tennissen, minigolfen of tafeltennissen. Daarnaast is er volop ruimte om te spelen voor de kinderen.

Het meer van Annecy is één van de mooiste meren van Frankrijk. De vele watersport mogelijkheden, het leuke stadje Annecy en de vele sfeervolle terrasjes en restaurantjes maken het een fijne en populaire vakantiebestemming.  Ook in de omgeving is veel te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan Albertville, waar in 1992 de Olymische Winterspelen werden gehouden of aan de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa. Genève ligt op een goed uit rijden van de camping, en dat is ook zeker een bezoekje waard!

Meer informatie over Camping L'Idéal vind je hier.