Presentatoren

Sander Janson

Sander was vanaf het begin van Campinglife de presentator. Hij heeft jaren achter de schermen gewerkt bij grote shows als De Leukste Thuis, Love Letters en de Edison Music Awards. Een plek voor de schermen verwierf hij bij Spott op RTL4. Daarnaast was hij te zien bij de Nationale Muntenjacht, in diverse TV-commercials en bij Expeditie Robinson.

Sander houdt van fitness, snowboarden, golfsurfen en skeeleren. Daarnaast heeft hij zijn motorrijbewijs. Als hij de kans krijgt trekt hij er dus ook tijdens Campinglife op uit met de motor!
Gaby Blaaser

In het 15e seizoen had Sander een nieuwe presentatrice aan zijn zijde, namelijk niemand minder dan Gaby Blaaser. Gaby is onder andere bekend van de jeugdsoap SpangaS, waarin ze Jolé Haagendoorn speelde. Daarnaast was Gaby te zien in  Zeg 'ns Aaa, Flikken Maastricht en Sterren dansen op het ijs. Vanaf november 2014 speelt Gaby de rol van Sacha Kramer in de bekende soap GTST. 

Kamperen is haar absoluut niet vreemd: "Het verblijven op de camping is voor mij niets nieuws. Ik heb vroeger veel gekampeerd met mijn ouders. Een stukje nostalgie dus!", aldus Gaby Blaaser.