Camping Warsberg - Rheinland-Pfalz

Camping Warsberg *****
Saarburg – Rheinland-Pfalz– Duitsland

Afstand vanaf Utrecht: 375

Camping Warsberg behoort, dankzij het fraaie uitzicht over het dal van de Saar, tot de mooist gelegen campings in de omgeving! Zowel liefhebbers van een ontspannen- als van een actieve vakantie zijn hier aan het juiste adres.

De faciliteiten op de camping zijn zeer uitgebreid. Zo is er een minigolf parcours, voetbalveld, speeltuin en een mooi indoor zwembadcomplex met speelmogelijkheden voor de kinderen. Aan de mooie kampeerplaatsen en fraaie aankleding van de camping zie je dat natuur en gemoedelijkheid belangrijk zijn voor de camping.

De camping ligt aan de rivier de Saar, die langs steile hellingen stroomt waar de beroemde wijndruiven groeien die voor de Riesling en Müller Thurgau wijnen zorgen. Het centrum van Saarburg is direct bereikbaar vanaf de camping, via een kabelbaan. Ook de oude stad Trier is een bezoek waard! Trier was eens een bolwerk uit de Romeinse beschaving, en dat is nog terug te zien!

Camping Warsberg was van 13-2-2016 t/m 27-2-2016 te zien bij Campinglife. Wil je de afleveringen terug kijken? Klik dan op de onderstaande links:
Aflevering 10: Waterskiën, Saarburg en rodelen
Aflevering 11: Hoogvliegen, mountainbiken en de mini-disco presenteren
Aflevering 12: Trier, bijzondere auto en een wijnproeverij

Meer informatie over Camping Warsberg vind je hier.